WWW.TOP-PVC.NL
Uw kwaliteit specialist!

Wij werken uitsluitend met A+ merken, met de beste garanties!Welkom bij TOP-PVC.NL

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw PVC Vloeren + Trapbekledingen! al onze werkzaamheden worden door eigen personeel uitgevoerd! uw grootse collectie PVC vloeren uit de regio!! 

De PVC vloer, de nieuwe trend! Populairder dan ooit!

De PVC vloer werd ooit ontwikkeld als alternatief voor parket, laminaat of natuursteen. Het wordt vooral toegepast in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer zoals in winkels of restaurants. Maar de afgelopen tien jaar heeft de PVC vloer een flinke opmars gemaakt en is vanwege zijn unieke mogelijkheden zeer populair geworden in de particuliere woning.Steeds meer mensen ontdekken de PVC vloer. Dat is vooral te danken aan de vele unieke eigenschappen van de vloer. PVC is bijzonder sterk en duurzaam, gemakkelijk in onderhoud, stabiel en stil. PVC vermindert namelijk omgevings- en contactgeluiden en werkt daarom isolerend. Ook is PVC zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. U kunt het in alle ruimtes in huis toepassen. Met de huidige technieken is het bovendien mogelijk geworden prachtige decors in PVC te maken, die nog nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden zijn.Bij het leggen worden PVC stroken verlijmd op een vlakke betonvloer of een pas geëgaliseerde vloer. Zo sluit dit perfect aan rondom kozijn, dorpels,drempels! en kunt u vrijwel levenslang genieten van uw nieuwe vloer!

Bezoek onze showroom in Best, en maak keuze uit wel 250 verschillende vloeren, met natuurlijk de laagste prijs garantie!

WWW.TOP-PVC.NL | WWW.TOPSTUCWERK.NL | WWW.TOPSTALENDEUR.NL | EINDHOVEN | 040 218 9001 | INFO@TOP-PVC.NL 

11754