Grootste collectie PVC vloeren
Laagste prijs garantie
A+ merken met de beste garanties
Traprenovatie

Uw PVC vloer op de trap!

Uw trap laten renoveren bij top-pvc.nl
traprenovatie

Divers en sfeervol

Wij bieden verschillende materialen aan om een traprenovatie uit te voeren. Zo bieden wij renovaties aan met PVC, Hout, of Tapijt. De twee laatste materialen klinken vaak bekend in de oren van mensen, maar van een PVC traprenovatie hebben nog maar weinig mensen gehoord.

PVC op uw trap.

Als u kiest voor een traprenovatie met PVC kunt u uw trap uniek en persoonlijk maken. Elk huishouden verschilt in interieur en stijl. Bij een huis met een moderne uitstraling past PVC in wat koelere kleuren het beste. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een eiken kleur. Een huis met meer warmere kleuren, vraagt om een trap met bekleding in warmere tinten. Door deze verschillende mogelijkheden in kleuren kunt u uw trap precies naar uw wens maken. Hierdoor krijgt u een unieke trap, en wie wilt dat nou niet..

Mogelijkheden

Het grootste voordeel van een PVC traprenovatie is dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Met een PVC traprenovatie is het mogelijk om traptreden eruit te laten zien als hout of beton. Hierdoor kunt u dus zelf beslissen wat de uitstraling van uw trap wordt. Doordat PVC verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, maakt u uw trap helemaal naar uw eigen smaak.

BESCHADIGEN

Hoe sterk is PVC?

Over het algemeen zijn veel mensen met een nieuwe trap bang om deze te beschadigen. Door een PVC traprenovatie hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Dit komt doordat PVC de ondergrond bestand maakt tegen slijtage en krassen. Hierdoor kunt u jaren later nog steeds genieten van uw trap, die er nog als nieuw uitziet.

Veiligheid

Is PVC wel veilig?

Veiligheid is natuurlijk altijd van groot belang in een huis. Niemand denkt er graag over na, maar toch kan een brand snel ontstaan. Door het gebruik van PVC wordt een brand vertraagd. Een kleine brand groeit langzamer door de vertragende werking van PVC. Op deze manier zorgt het gebruik van PVC dus voor extra veiligheid.

Kom eens langs in onze vernieuwde showroom! Uitsluitend op afspraak.